Back in business baby

Förlåt för dålig uppdatering, så jäkla segt internet. Men nu är vi här iallafall, på Phi Phi alltså. Och det är exakt som förut, och lite till. Vi älskar det. Vi har spenderat de senaste dagarna med att sola, bada, ätit asgod thaimat och njutit av varje ögonblick.
I torsdags år vi middag bland träden och sen gick vi förbi irish pub och köpte tre för en buckets och drog till Hippies bar där vi överraskade alla våra vänner. Tyvärr var inte Dj Joey där men han dök upp senare under kvällen och blev då extremt jävla glad och kramade Frida konstant i tre timmar. Petra och Stina hängde med alla gulliga i baren. Kvällen blev en succé och alla älskar oss här. Det är just därför vi älskar det här stället. Vi bor på samma hotell fast ett bättre rum, det är hur bra som helst. Kanske ska ut med killen som jobbar i receptionen ikväll, även han vart väldigt glad att ha oss tillbaka.
På fredagen mådde alla skit men vi gick till stranden endå och pressa lite. Joey kom och sa hejdå innan han drog till Khao Lak för att Dja över helgen. Efter stranden somnade vi alla i sängen och vaknade sju på kvällen när det var mörkt igen. Vi drog till en resturang vi hade hört skulle vara superbra, och det var den också. Sen gick vi på eldshowen men det blev en lugn kväll. Vi kom hem ovanligt tidigt och slockande innan två.
Och så idag, lördag, har vi haft vårt livs bästa dag.
Började med frulle vid elva på Stone bar, fried rice with chicken o en cola att skölja ner med. Sen hyrde vi en kanot och gav oss ut på det böljande blå. Vädret var helt perfekt och vi paddlade mot en liten vik som låg mellan två berg. Där hittade vi en helt underbart strand som hette monkey beach. Det var inte alls mycket folk där, och en engång blev vi chockade över hur jävla fint det kan vara här i thailand. sanden var seriöst som kritvit mjöl, och vattnet turkost och klart och kryllade av färgglada fiskar. Runtomkring oss växte tät djungel och plötsligt kom en flock apor som sprang ut på stranden och snodde allt ätbart som gick att hitta. Skitsöta. Där låg vi iallafall och njöt av den ultimata perfektionen som vi befann oss i, sippade på vårt kaffe som vi köpt i den lilla kiosken som fanns där och kollade på aporna. Efter ca en timme bestämde vi oss för att paddla vidare runt phi phi och se vad som fanns där. Efter kanske en halvtimme rundade vi ena långsidan på ön och gled in mellan några berg och jävlar, där fanns paradiset. Det var som en orörd strand med minst lika klart vatten och vit sand. Det fanns endast ett fåtal människor till där som också hade paddlat sig dit. Sorry om vi tjatar om det, men vi har aldrig sett något liknande. SÅ NICE. Även här var stranden omringade av djungel och höga berg, tusentals fiskar och örnar som seglade omkring runt bergen.Ddet fanns till och med vilda ananasträd där! Här softade vi loss och sög in så mycket vi bara kunde tills vi märkte att vattnet drog sig tillbaka och vi började paddla hemåt. När vi kom tillbaka var det superebb och super lerigt, men vi var glada ändå. Kan alltså ärligt säga att det här var en av de bästa dagarna i våra liv. 


Här kommer lite pics igår, dagens kommer lite senare ikväll för nu drar vi på fireshow!


Frida rockar


"what coockin good lookin"


Bum & Adam! goa grabbar


cheers!

Kommentera inlägget här
Postat av: mamma molly

va glada vi blir att ni har det toppen ,avis blir vi förstås,sköt om er, take care !love fr oss alla /kram pass upp för myggen dom sprider dingufeber

2011-02-07 @ 19:13:49
Postat av: mamma molly

va glada vi blir att ni har det toppen ,avis blir vi förstås,sköt om er, take care !love fr oss alla /kram pass upp för myggen dom sprider dingufeber

2011-02-07 @ 19:16:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0