My valentine

Dagen började ganska sent, vi drog till det gröna stället och käka frukost/lunch. Sen köpte vi biljetter till Koh Lipe och strosade runt. Lite senare gick vi till Yim, vår tatuerare, för att smörja in våra tatueringar men när vi kom dit skulle han precis iväg för att äta så vi gick till Bohemian Bar istället för att träffa Alex, en bögkompis som bor här. Han blev superglad och tog med oss fram till scenen där han hade gjort ett gigantiskt hjärta av ballonger som hade tagit fem timmar att göra. Vi satte oss vid ett bord och beställde in en varsin club sandwich. Sen dök Maya och Nicky upp, två från Hippies bar, för Nicky skulle tydligen ha någon slags Kung Fu show där.
Vi åt och tittade samtidigt på en halvdan eldshow. Sen satte Nicky igång, han slog spikar i trädplankor med pannan, krossade flaskor med huvudet, armbågen och knät, knäckte chopsticks mot halsen och drog svärd genom händerna. Det var fruktansvärt. Sen behövde han en kvinnlig medhjälpare och självklart tog han upp Petra på scenen. Hon fick sätta sig i en stol och ta farväl av sina vänner. Sen satte han en stor gurka i hennes mun som han sedan skivade av med sitt stora samurajsvärd. Petra tyckte att det var otroligt spännande samtidigt som hon var beredd att dö, totally worth it! När showen var slut drog vi såklart till Hippies. Då var det Fridas tur att bli uppdragen på scenen. Hon fick stå i lågorna med Joey samtidigt som de spelade svensk musik som vi har gett dem. Senare fick hon även en stor bukett rosor av Joey.
Petra träffade några schyssta engelskmän som hon hängde med. Frida och Stina satt med Joey och Maya mest hela kvällen. Natten blev lång och sömnen blev kort. Tidigt nästa morgon gick vi till piren med Joey och sa farväl, det var sjukt sorgligt och jobbigt. Sen hoppade vi på båten som skulle ta oss till Koh Lipe. Petra började spy efter fem minuter och ungefär så kändes hela resten av den 8 timmar långa resan, som en stor varm spya. Filmbevis kommer.

Kommentera inlägget här
Postat av: Mamma Lisa

Oj, vilka vackra blommor. puss & kram

2011-02-28 @ 12:09:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0