They only want you when you're 17, when you're 21 you're no fun

Som de flesta förhoppningsvis vet har Frida hunnit fylla 21 här i söndags. Tänkte därför göra ett litet inlägg om hennes fantastiska dag!

Dagens händelser började tidigt. Redan 04.00 började bravaderna. Blir någon förvånad över att vi då satt på en tatueringsstudio? Nä. Vi var alla överens om vad vi ville göra. Det blev ett varsitt peace märke som står för, självklart fred, men också den underbara tiden vi haft på phi phi och hippies bar och sen såklart vår vänskap. När vi satt och bläbbrade i pärmarna i väntan på att bli gaddade hittade vi en sköldpadda som hade ett peace märka i sig och alla hade samma tanke, självklart skulle frida ha den. Så det blev superspontant för frida med också superbra. Vi var alla sjuukt trötta, vi hade suttit och väntat i typ 5 timmar på vår tur. När vi kom till studion satt Yim (Joeys kompis som är asduktig tatuerare) och höll på med en annan kille, men han sa att vi kunde sitte och vänta för det var snart klart. Jo tjena, här var det minsann ingen brådska. Vi hann både bli bjudna på flera omgångal öl och spela gitarr och sjunga med Yim. När det äntligen var dags för oss var vi nästan helt döda av trötthet. Vi hade ju snorklat i 7 timmar på dagen innan.
När tatueringarna var på plats kändes dock allt jävligt bra. Vi gjorde dem med så kallad bamboo teknik, vilket inte gjorde i närheten lika ont som det gör med maskin. Frida kunde intyga, efter hennes första som tog 3 timmar med maskin och outhärdlig smärta, att denna metod nästan var behaglig, det kittlade bara liksom lite skönt. Sjukt. Sen gick vi hem och sov.
På morgonen vaknde Frida till två skönsjungade tjejer som hade med sig pannkaka med banan och nutella, kokosnöt att dricka, melon, kaffe och yogurt. Frida blev väldigt glad och överraskad. Sen bar det av mot stranden där det väntade en överraskning, nämligen PARACHUTE!! Först blev Frida lite chockad och nervös, hon tyckte det verkade jävligt farligt och osäkert. Men när vi satt och väntade på att båten skulle komma blev hon mer och mer pepp. Hon fick sätta på sig en astajs sele så fläsket hängde ut både här och var, sjukt tajt verkligen. Sen en liten flytväst sen spändes hon fast i fallskärmen. Ja ni får själva se det på fimen. Hon tyckte iallafall att det var AWESOME och var helt i extas när hon kom tillbaka. Hon hade sett hela underbara phi phi från fågelperspektiv, och hon gillare. Världens bästa present från världens bästa vänner tyckte Frida.
På kvällen gick vi först och åt och drack drink på Garlic resurant, sen gick vi till Irish och köpte buckets, och tillbaka till rummet. Sen  var det dags för Hippies Bar. När vi kom hade eldshowen redan börjat, så vi sattes oss med Maya och kollade. Showen var bra som vanligt och när den var slut och eldkillarna skulle buga och bocka för sig ropar plötsligt Nicky upp Frida på scenen. Eldkillarna började sjunga happy birthday to you och publiken hängde på. Sen kom Petra upp på scenen med ett fat med muffins och choklad med små ljus i som Joey hade fixat. Så himla fint var det! Sen fick Frida en nalle av Joey också. Natten fortsatte med massa dans och skratt och allt var bara jävligt awesome! En födelsedag svår att slå.


Stina, Yim, Frida, Petra & Alex

Asgod frulle

Familjen Nyland grattade på skype
Supertajt
Middag på Garlic!

Kommentera inlägget här
Postat av: Frida

men hallååååå?!??! igen bild på peacemärkena juuuu?!?!? åtgärda snarast!!



& grattis frida! i efterskott. fint att ni hade fint. (haha) låter ganska perfa alltihop.



&&&&&! en gång för längesedan åkte jag också såndär grej. så fint! så roligt! & så flöööööög jag långsamt över stranden där jag var vart det nu kan ha varit (turkiet?) & alla på hela stranden ba åÅÅÅÅÅÅÅ!!! & sprang efter & vinkade & hoppade & hade sig. & så ba flöööööööög jag. kul.



PUSS (& glöm inte att visa era tatueringar! snart!)

2011-02-18 @ 17:06:25
URL: http://ohmondieu.blogg.se/
Postat av: Frida

åå! nu såg jag att man ser ju den litegrann på gruppbilden i början! men mer! hahaha. å. känner mig så stalk:ig

2011-02-18 @ 17:07:48
URL: http://ohmondieu.blogg.se/
Postat av: jonna

gillar gaddningarna!! fint. och frida. grattis på namnsdagen. tror stina får ge dig en till kram från mig. hehe. (vissa har tur) puss

2011-02-18 @ 22:39:59
Postat av: Pappa Hazze

Tjenis. Kul att se att ni är i form! Som värme å mygghatare är jag inte avundsjuk på resmålet, men väl på resandet. Hoppas bil+grattis pengar har kommit, Frida. Ok. Ha de så jkl bra nu, å på me skyddsfaktor 1000, å va misstänksam mot ALLT!! Kramar.....

2011-02-19 @ 18:19:05
Postat av: Mamma Lisa

Frida, du verkar ha haft en riktigt fin födelsedag.Ser jättespännande ut med flygturen. Jag förstår att du var nervös innan.



puss & kram

2011-02-20 @ 12:15:56
Postat av: Erika Petersson

Vad spännande din blogg är! kommer verkligen att läsa dina inlägg igen! =) Hoppas du har en kul dag (:

2011-02-22 @ 01:10:08
URL: http://jade.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0