En dag i Kuala Lumpur

En timme i taget!

09.00 Godmorgon. Frukost nere i baren på vårt hostel, rostbröd med jordnötssmör och extremt söt men extremt god banankaka. Lite kaffe på det och vi kände oss nästan som mänskliga varelser igen.
10.00 Påklädda och klara påväg till tunnelbanan för att ta oss till Sungai Wang Plaza, ett av hundratals köpcentrum i KL.
11.00 Framme i Hang Tuah. Det blir posering och sen en liten promenad till köpcentret.
12.00 Shoppar loss!
13.00 Vykortsdax
14.00 Dags för lunch! Det blev världens böckelbeställning då alla på restaurangen verkade jobba där för första gången, efterblivna servitrisjävlar. Tillslut fick Frida och Petra sin spagetti bolognese och Stina fick sina currynudlar.
15.00 Efter ännu en timme av shopping fick det faktiskt ta och räcka, så vi gick och köpte en varsin kopp kaffe.


16.00 Vi hamnade tillslut hemma i China Town efter att ha åkt lite fel med tunnelbanan, när vi var framme kikade vi lite på marknaden.

17.00 Efter att ha tröttnat totalt på allt kaos inne i China Town gick vi tillbaka hem till Monkee Inn, här är vi utanför dörren. En stor kopp kaffe räcker ganska länge, fråga Frida.

18.00 Efter att ha packat och packat och packat gick vi ner i receptionen för att lämna våra överblivna kläder som vi tyckte att någon annan kunde ta, för i våra väskor får man verkligen inte ner någonting mer än det allra viktigaste.

19.00 Japp, efter lite snabbdusch och fixning så var vi påväg ut på stan för att se världens andra högsta byggnad.
20.00 Här är det alltså, fast egentligen är det två torn, därav namnet Twin Towers. Helt galet fint! Men här ser man bara ett av dem, vi fick inte gå runt så man kunde få en annan vinkel. Och inte kunde vi åka upp i det heller, det var försent. Men vi var rätt glada endå.

21.00 Det fick bli en sen middag på ett ställe i närheten av Twin Towers, vi åt chicken pita och det var himmelsk gott.
22.00 Tack och godnatt!

Kommentera inlägget här
Postat av: Antonia

Det är lika roligt varje gång att läsa om allt ni gör! Saknar er jättemycket här hemma. Men ni längtar inte hem till vädret hemma kan jag säga, usch usch! puss!

2011-03-10 @ 19:42:11
Postat av: molly

va kul o få lite bilder(mkt mena jag)ni ser ut att njuta sköt om er längtar efter er tomt här hemma.Nice att se Hanna oxå puss love fr oss

2011-03-22 @ 10:38:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0